12/22/10

her neyse...

mutluyum ama huzursuz bacak sendromu devam ediyor, sallanıyorum hem de gövdem sarsılana kadar.
 
gece yarıları yarım yamalak uykuları bırakıp müziğe dadandım yine... karanlık ve buz gibi soğuk bir odada bastığım yer yangın yeriymiş gibi sıçrayıp duruyorum, figür yok, adına dans da denmez belki ama döktüğüm her ter damlasıyla birikmişliğimi atıyorum ya iyi geliyor.

5 yorum:

  1. klip falan hak getire usta, bi havalara giriyorum ki sorma, sanırsın dünyaya nam salmış solo gösterimi sergiliyorum falan, kimeyse artık o hava, salondaki süs bitkilerinden başka canlının da şahit olduğu yok ya neyse işte :)

    YanıtlaSil
  2. ne zamandır takip edemiyordum,kapatmışsın diğer sayfanı.iyi olduğunu umuyorum(söz)

    YanıtlaSil
  3. yokluğunu farkediyordum, geldiğine sevindim :)

    iyiyim çok şükür ama biraz durgunum, bir tür bekleme hali, hayatımı bekleme salonuna çevirdiğim bile söylenebilir son birkaç hafta için özellikle...ama heyecanlı bir bekleyiş, hoş.

    diğer sayfayı da burayı da silmiştim, blogspot pişman olana dönüp gelmesi için kucak açıyor ama wordpress bu konuda pek müsamaha göstermiyor açıkçası 'sildim mi tam silerim' diyen kararlı bir duruşu var!

    blogları sildikten bir süre sonra tumblr sayfalarıyla tanışıp kaynaşmaya çalıştık fakat şiddetli geçimsizlik yüzünden derhal ayrıldı yollarımız, gel gelelim eve yarım yamalak dönebildim işte, oluyor o kadarlık...

    o dönemde ne oldu bitti dersen 'her şey ve hiçbir şey' derim; hayat rutininde ilerlemeye devam etti -baksan aynı hiçlik hiçbir şeylik falan filan- ama her şey bambaşkaydı ilk kez aşık olduğum biriyle aşka gerçek anlamıyla benzeyen bir şey yaşıyorum, dünyadaki her şey gözüme başka türlü gözüküyor, duygusal bir koma hali var, fena çarptı, alkol koması yanında nane yemiş kalır, öyle yani :)

    YanıtlaSil
  4. sevindim.gerçekten mutlu olmanı dilerim.fırsat buldukça takip etmeye çalışıcam.rutinini nasıl bozduğunu görebilmek için:)bak yine ruhuna iyi gelecek bir şarkı tavsiye edeyim.netten dinleyebilirsin.arash-helena-broken angel...:)

    YanıtlaSil