9/21/10

alarmlar bizim için çalıyor canım benim

uzun zamandır sabahları arkabahçe'nin "evindesin" uyarısıyla uyanıyorum, her sabah ilk duyguğum cümle "ellerimden tut ellerimden"... bu sabah bu lafı duyunca ağlamaya yeltendim ve kapatıp sırf alarma gıcık oduğum için kapadım gözümü, iyi halt yedim, geç kaldım işe tabi, şu an kendime yeni bir alarm müziği seçmeye çalışıyorum, "şöyle oynak bir şeyler olsun" dedim elim burhan öçal'ın nihavendine gitti fakat evvelce böylesi bir oynak havamda alarm niyetine babazula'dan zaniye oyun havası koymuştum, kafa keltoştu o sıralar üzerime afiyet "evde bir oğlan çocuğu var her sabah evi gazinoya çeviriyor, karıların kahkasından uyuyamıyoruz" diye baskına gelmişler annemin üstüne, bizimkisi tabi belertti gözleri bana, sıkıysa bir daha oyun havalarının yanına yaklaş, hadeeee... ayıptır söylemesi kulaklıkla dinlerken bile tırsıyorum, gaza gelip kahkaha atıverecekmişim gibi geliyordu zaten iyiden histerik etti bu havalar beni!

bulutsuzluk özlemin'den hükümsüzdür diyecek gibiyim, bakalım, eskinin sözsüz sazsız zamanlarına dönüp apocalyptica yahut neyzen tevfik falan mı desem ne desem bilemedim.

9 yorum:

  1. http://fizy.com/s/1js6p2 bununla uyan azizim,hatta kapatma,sen yüzünü falan yikarken o calsin dursun.ortalara gelince komsulari da dansa kaldir,mahallecenek vals falan yapin sonra,böyle..

    bulutsuzluk özleminden de evinde gitarin var mi'yi dinle,neyzen tevfik e bisi diyemedim,o bizim yerimize konusuyo zaten,ellesmiyorum

    bu tarz seyler cancagzim,yarin zaten biliyosun..egleniyoruz yani

    YanıtlaSil
  2. ama bunun introsu yumuşacık be dostum, imkanı yok uykumu açmaz :/

    ney gibi delici bir sesle çekici üzengiyi delip geçmezse yahut şöyle yattığın yeri zangırdatıp yerinden hoplatmazsa alarm diye koynumuza alamıyoruz şarkıları, kurtarmıyor abla, bize gelişi böyle bunun, gırtlağı iyiymiş çığlık çığlığa şarkı söylermiş neyim işlemiyor bünyeye, öyle yani küçük günışığım a benim morcağızım ;)

    YanıtlaSil
  3. aklimi avlaa,bir gafil kus gibi mermiye deysiin,ama bu caanimi sakla,baska can yok elimde avucumdaa..merhametine döön,beni benden caal,buna luuzum vaar buna luuzum vaar.

    sarki söyleyesim geldi :P dostum o zaman telefonunun sana önerdiklerini kullanmalisin,en azindan komsulara "alarm be bu,boru degil" dersin yani bu tarz seyler..

    YanıtlaSil
  4. sagopa kajmer de fena olmaz bak hakkaten ya, iyi hatırlattın :P

    o telefon alarmlarından zamanında oda arkadaşımın uykuculuğu yüzünden o kadar bıktım ki hiç üzerime alınmıyorum yalnız final vize dönemleri ciğerime işlemiş o alarmlar eşliğinde o sesi duyunca direkt sınav psikolojisine girdiğim de vaki, aman diyim uzak olsunlar kulağımın örsünden çekicinden üzengisinden, kafamı davul etmeye niyetim yok şimdilik ;)

    YanıtlaSil
  5. a haa buldum alarm müziğimiiiiii!

    "Carmina Burana - Veni, Veni, Venias" budur yahu budur :)))

    YanıtlaSil
  6. ahahaha dostum yaa "vur fatihe sefere" falan der gibi aralarda hic gülecegim yoktu,akustik akustik takiliyodum zira.
    sonra sunu buldum senin alarm icin bence cok manidar ;)

    http://fizy.com/#s/1mo5xn

    ben bunu yapayim alarm en iyisi. hani böyle aysecik filmleri vardir ya,aysecik yataktan kalktigi gibi kisacik etegiyle hem de,esnafla dans eder "merhaba bakkal ahmet,ah bu kahveci suhpi,suratini asma balikci mehmet,aa ama gencler oturmaya mi geldik" falan diyip el sallaya sallaya gider. potansiyel aysecik olup moruklarin arasina dalarak kutu kutu pense oynayasimi bile getirtti aksamin su vakti eheh .p

    YanıtlaSil
  7. ehehe :)))

    harikaymış bu şarkı yaa...

    kelebekçik ayşeciklen mor'uk böcecikleri, müthiş :P

    "günaydınım, nar çiçeğim, sevdiğim" diyim mi ben de, çok içimden geldi vallahi bak ;)

    YanıtlaSil
  8. ahaha de yahu de valla,aksamin bu köründe denilecek en güzel seydir belki de,bilemem ki. cok akustigim bu gece zaten.

    YanıtlaSil
  9. gecenin köründe sabahın ilk ışıklarından bahsediyorsak oluyor böyle şeyler cancağızım, eh yani :)

    dedim gitti madem ;)

    YanıtlaSil