8/17/10

ev, bekleme salonu modunda

asker yolu gözlemenin inceliklerini öğrenip amme hizmetine sunmayı düşünüyorum, ilk edindiğim izlenimler şöyle; beklemeyeceksin, aramıyorlar veyahut arayamıyorlar, en azından ilk hafta bekleme, dur bakalım adam nereye düştüğünü bir kavrasın, kendine gelsin, aranızdaki mesele bir dargın bir barışık ayarda, karman çorman tanımsızlıktaysa hele ki, ne bekliyorsun, muhtemelen kafası senin karışıklığına müsamaha etmeyecek kadar düzene intizama alınmış durumda! giderayak sorun çıkarmamak da lazımmış meğersem, sonradan insanın çok içine batıyor.

annem gitti, o gider gitmez eve arkadaşımı çağırdım, bir haftalık hovardalığa hazırlıyordum kendimi, her şey normal seyrinde başladı, film müzik abur cubur ekseninde ilerledik, gece ikiye kadar lafladık derken ben uyumaya gittim o sabaha kadar kpss çalışmış, eylüldeki sınava girecek, son bir aydır her gece böyleymiş, bari kızı oyalamayım diyorum, haftanın geri kalan günleri için uzun zamandır bitiremediğim kısa film senaryorsuna bakayım artık, arkadaşa söz verdim güya, pek de kıvırırmışım gibi yazıp yazıp sileceğim anlaşılan, verdiğim sözün anlamı kalmadı ya maksat muhabbet olsun.

endoskopi sonucunda ödem dışında yeni bulgu yok, bilindik bulgular için rutin muameleye devam, oysa olası “kötü hastalık” ihtimaliyle nasıl da heyecanlanmıştım, koftiden sancıymış bunlar, bünye sağlam çıktı yahu, zaten hastalık bile olsa tınmıyor ya neyse…

10 yorum:

  1. bi şey çıkmaması iyi olmuş. sevindim:) yalnız ben de sınava gireceğim halde hiç çalışmıyorum, arkadaşının yerine transfer lazım mı abla?
    :)

    YanıtlaSil
  2. arkadaşı satmak olmaz ama kadroya seni de alabiliriz her daim cancağızım ;)

    YanıtlaSil
  3. Kısa film senaryosunu merak ettim :)

    YanıtlaSil
  4. inan ben de merak ediyorum :p

    kendimi öyle bir övdüm ki sanırsın sinemada çığır açacağım, bir aydır sinopsis kırk takla attı yatıyor şimdi kenarda, dur bakalım n'olcak :)

    YanıtlaSil
  5. pusarık senin samimiyetin çığır açmaktan öte..

    hem bu sinema, kısa film işlerini, sadece kendini bi bok sanan şerefsizlere bırakmamak lazım.. tabi şerefsiz lafını algılayamayacak olmalarını bilerek bunu söylemem de başka bir konu..

    geçmiş olsun ayrıca.

    YanıtlaSil
  6. samimiyetle söyleyebilirim ki bu çığırlık senaryoda kafadan rezil oldum :p

    bu ne şiddet ne celal usta, kızdırmışlar seni yahu, senaryoyuboşverbizebişeyolmasın ;)

    sağolasın...

    YanıtlaSil
  7. İlla çığır açması gerekmez yahu :) Sinema, mütevazı olduğu takdirde daha güzeldir. Tamam, Lord of the Rings diye bir şey var ama Bin Jip diye bir şey de var yani :)

    Ayrıca haysiyet derecelerini bilemem ama en genel tanımıyla "hevesli" ve belli bir bilgi birikimi olanlara bırakmalıyız sinema işlerini, done (ww böyle hitap ederdi, değil mi?)

    YanıtlaSil
  8. asker yolu beklerim,günüme gün eklerim mi olacak kisa filminizin temasi sayin senarist? .p vay vay vaay,az buz denisiklik görmüyor degilim sende,masellah masellah..yalniz o kisa filmini ben de okumak istiyorum,aksi takdirde mizirdarim bir gicik cocuk gibin umarsizca.

    arica saglik her hayrin basidir. hayirli olsun temiz sonuclarin.

    bi de tabii Allah kavustursun,sevenleri ayirmasin hep birlestirsin hep yüzünü güldürsün,dinimiz amin :)

    YanıtlaSil
  9. peki, teklifiniz kabul edilmiştir! :p hem ben uyumluyumdur zaten. yalnız senaryon için kötü sonuçlar doğurabilir bu durum, demedi deme. eheh..

    bu arada biri bin-jip mi dedi?!!
    ona film demek çok büyük bi ayıp olur. o filmse diğerlerine başka bi isim bulmak lazım, öyle..

    diriyom, sakin.. geçti o muhabbet ya. dündü o :)

    YanıtlaSil
  10. ddarko; sinemaya heves etmezden evvel sinemayı daha bi apayrı severdim o nedenle sinemanınbileenin işi değil de hayal gücü ve merakı ölümsüzlük suyundan tatmış olanın işidir diyorum ha bir de parası olanın işgüzarlığıdır ki o ayrı mesele...

    morcağızım; konu asker civanım değil amma aklım fikrim ona kaçıyor hiçbir karakteri adamakıllı konuşturamıyorum, bu işten yine vazcayacak gibiyim, niye aramıyor bu keltraş beni yaaa :/

    dua et yahu, bu defa bari mutlu sonlu bitsin cancağızım, lütfen, dua...

    jewel; ben zaten senaryoyu kafadan aldım yatırdım, sen gel de güzel insan film gibi bir hafta olsun bu, haftasonuna da boş evlere giremesek de damdan dama atlar atraksiyon yaparız, nasılsa yaylada millet, asma altlarında gölgelenir efil efil çardaklarda rüzgardan serinleme hakkımızı alırız, göz hakkı olur da terbezi hakkı olamaz mı yani:P

    YanıtlaSil