7/21/10

(!)

Bundan evvel birkaç blog öldürmüşlüğüm var fakat ilk başarısız intihar girişimim bu sayın okur, lütfen bana biraz teselli ver, yok mudur mümkünatı?

Doğum günümde blogu hortlatma isteği duyuşumun pek de mantıklı bir nedeni yok, gel gelelim “neden?” sorusuna “kaçmak istemiyorum” demişliğim var, itiraf ediyorum bu da pek mantıklı bir sebep değil velakin iş görüyor.

Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, demek isterdim fakat aynı tas aynı hamam okurcuğum… üç beş uygulanabilirliği şüpheli kararım dışında yeni bir şeyler yok, misal; kaçak yazılar olmayacak artık, kaçık yazılar olacak, buralar etiket dolmayacak da kategorize olacak hani ben seni öyle sevdim böyle de sevdim hesabı anlayacağın sayın okur, sevdalar da hesaplı kitaplı artık onu da atlamayalım, gönül hanesine bir çizik atıver ordan, tahsilatı olmayacak bu çizittiriklerin ve fakat tahsil tamamlamış havaları verdi bana bunlar sevgili okur, sen daha oku oku!...

Seni severim kıymettar okuyucu bilirsin, bana bir güzellik yap da adamakıllı varlığına inandır, öyle inandır ki kendimi kandırıyorum hissi bir daha beni ele geçiremesin, sen her daim güzelsin olmasına da gözümsün yap bu kıyağı bana, n’olur hı?

12 yorum:

  1. pusarııııııııııkkkkkk!!! naber naber gelsene gelsene :))

    doğum günün kutlu olsuuunnn

    allahım doğru gününde ve mor'dan önce kutladım, bunu kaldırabilir mi bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. google reader bugün açıldığında bi baktım daha canlı kanlıydı, yanakları al aldı, yaylaya çıkmış insan gibi dinçti "hayırdır" dedim. en sonda senin ünlemi görünce işte readeri canlandıran, yanaklarına kan gönderen, bünyeyi dinçleştiren yazı dedim, yeninden hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  3. serapçığım canım güzel arkadaşım .. dostluğuna şükretttiğim yokluğunda eksikliğini hissettiğim güzel dostum seni çook seviyorum iyiki tanımışım seni ... esra

    YanıtlaSil
  4. en gozel ediyeyi sen verdin vallahi,ha söle dön yunavana,ne isin var kiz basina elin baska yerlerinde

    dan,bak dan.hani insan cevirir cevirir de acamaz kavanozun kapasini.sonra birine verir,o biri de alir,bi cevirir,tak acilmistir!

    yani dancigim,kavanozun kapasini ben yumusatmistim zaten taam mii!1!!!

    YanıtlaSil
  5. usta; yettim gari, daha da kovsalar gitmem, ahanda buraya şerh düştüm yemin verdim, hatta blogun arayüzüne işaret parmağımlan tükrük sürüyorum.

    sağolasın varolasın usta...

    yahu morcağızım tee ayın başından beridir -anacığım dahil, sülalem hariç biçimde- kutluyor, ben kafadan 'birim' dedi sayıyorum onu zaten ;)

    muhaber; hocam, yahu ben bu kadar güzelliği hakediyor muyum hakkaten? destur, kendimi bi şey zannedeceğim, önümü alamayacaksınız, cidden bak :)

    esra; gülüm, ne zaman seni hatırlasam bir çaydanlık dolusu hatırada demli ve de tek şekerli bir sohbetin dibini bulmuş hissediyorum, iyi ki varsın cancağızım...

    mor; o videoyu seyredip seyredip "nerdesiiiiiiiiiin" diye böğürüyorum, nettin sen bana dostum :)

    sana sıkı sıkıya sarılmak istiyorum, biliyor musun ;)

    YanıtlaSil
  6. sizi buralarda görmek ne güzel, ben biliyordum zaten döneceğinizi :D Doğum gününüz de kutlu olsun, nice mutlu yıllara(bu temennim blog içinde geçerli)

    YanıtlaSil
  7. ara ara takip ettiğim müstesna bloglardan biriydi bloğunuz...kilit vurduğunuzu görünce kapınıza....
    kapıda kalanları düşünün lütfen:)
    her ne kadar yorum yapılmasa da gizli takipçilerinizin var olduğunu da unutmayın efenim:)

    sade..hoş...güzel yazılarınız var.
    devamını dileriz:)...bu arada daha nice yaşlara huzurla mutlulukla diyelim inşaallah...

    YanıtlaSil
  8. yedek akçe; blogcana beraber olsun, hatta hayat bayram olsun yahu, sağolasın ;)

    derin; ben de pek çok blogu sessiz sedasız iliyorum, sorun kesinlikle yorum almak almamak meselesi değildi (yazılara ustanın ya da morun yorumu gelmese bozuluyorum o ayrı mesele tabi, gittiğimde bile onların yazılarından ayağımı kesemiyordum o da ayrı :))

    iltifatlar için ve de güzelim dileklerin için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil