9/29/10

okeye dördüncü geldi (şey...abimlere yani)

bugün ikinci yeğenim doğdu, az evvel ilk kez sesini duydum, anlatılanlara bakarsak aynen abisine benziyormuş ama çığlıkları kesinlikle abisinden yaman, bizimkisi bebeği sahiplenmiş görünüyor "agga ben abi oldum" dedi, milletin görmez yerinde etini kıvırıverir mi bebenin orası belli değil henüz!

ikinci kez hala olmak pek de öyle heyecanlı değilmiş, hani abimlerde de pek heyecan görmüyorum, çocuk doğmuş daha adı bile yok (eski usul bir kahramanlık yapana kadar bekleyip adsız olarak çağırdıktan sonra hakettiği ismi mahkemeyle alırmış:)) umarım abim bebeğin adını yarın nüfus memurunun insafına bırakmaz.

9 yorum:

  1. aaa,ve sen bunu benden dokuz ay sakladin,diyecektim ki,ikinci halaligin öyle cok da bi heyecani olmadigini okuyunca haa diyip cökeldim.
    ee kiz mi?

    YanıtlaSil
  2. ve hayirli olsun demeyi unutan mor,sey..anali babali büyütsün allah diyip kizarir gitgide.

    YanıtlaSil
  3. 8 ay evvel ilk öğrendiğimde yeniden hala olacağım nevinden bir şeyler gevezelenmiştim burda aslında ama öyle pek coşkulu havalarda olmayınca mıy mıy arada kaybolmuş gitmiş demek ki canım benim :)

    ben kız olsun diye çok dua ettim ama ne anası ne de babası kız istemiyordu onların duası makbul geldi, bir oğlumuz daha var şimdi, sağolasın, Allah sana da hayırlı eş hayırlı evlat nasip etsin (hatta mümkünse bana da versin :))
    amin.

    YanıtlaSil
  4. aa ben de hatırlamıyorum 8 ay evvel yazdığını da farkedememişim.
    Allah sağlıklı, uzun ve hayırlı ömürler nasip etsin bebelerin ikisine de. (abi de bebedir, ilk olduğundan :)

    YanıtlaSil
  5. yaa,ben de kacirmisim vay anasini. amin dostum ama Allah bana bu gidisle gecinden verir,vercekse de,öyle hissediyorum .p

    aa,kiz istemeyen ebeveyn de ilk defa duydum,hakketten gönüllerine göre vermis o halde,bence sana bi kiz cocugu lazim,cin gibi bisi olur kesin. tezinden insallah,amin. p(biraz ismarlama seysi gibi mi oldu,neyse yea sen anladin ki :) )

    YanıtlaSil
  6. Allah analı babalı büyütsün her ikisini de... "Halaaa, halaaa" diye etrafında pervane ettirsin uzun yıllar :)

    YanıtlaSil
  7. jewel; amin... ben de şüphe etmeye başladım ama yazdığımı net hatırlıyorum, yorumlarda falan mı bahsettim acep, o zaman da mı önemsemedim garibi nedir :/

    morcağızım; geç olsun güç olmasın fakat rabbim güçlü ve de zeki bir kız nasip etsin sana (uslu olacağına pek aklım kesmiyor, anneye çekerse ;)

    amiiiiiiiiiinnn, yalnız yaşlanmış bir kocakarı da olsam, evlatlık almam bile gerekse istiyorum bir kızım olmasını, hayırlısı inşallah :)

    sergüzeşt; hala demiyor ki sıpa...

    agga geldi agga gitti, kankiyiz anlayacağın, gerçi ona şükrrediyorum zira geçen sene bana baba dedi durdu bu sene sırf gıcıklığına (derken çok pis kahkahalar atıyor) abi ya da amca diyor ecinne, kendine de ecinne diyordu harbiden bak, fena bu veletler fenaaa :)

    bakalım bu nasıl olacak! sevsin beni ya, çok çok sevsin umarım, yeğenlerimi ben şımartim onlar da beni şımartsın azıcık :P

    YanıtlaSil
  8. ben de hatırlamıyorum :P

    amaan sağlıklı olsun da biz hatırlamasak da olur. hepimiz adına konuştum ama umarım diğer katılımcılar kızmaz

    YanıtlaSil
  9. erken bunama şüphesiyle kıvranaraktan naçiz bedenimi en yakındaki hastaneye atacağım, unutmaz veya yerini yanlış hatırlamazsam tabi :P

    ben kendi namıma 'sağlık her şeyin başı, sağolasın usta' der, cümleten teşekkür ederim ;)

    YanıtlaSil